750 jaar Borsbeek | Mandala mirakels

Mandala mirakels

Mandala mirakels

Op zoek naar wat ontspanning na school? Gewoon even weg van thuis, van alles?
Wat quality-time voor jezelf of misschien net samen met je kind? 

Wat dacht je dan van :

Mandala-tekenen... Je leert de techniek, en je kan er thuis verder mee aan de slag. 

Wat is dat, een mandala?
"Mandala" betekent "cirkel".
Je word er rustig van, je concentratie gaat erop vooruit, het is ontzettend leuk en verslavend om te doen.

Elke mandala is eigenlijk een momentopname van de weerspiegeling van je unieke zelf. Er gebeuren kleine innerlijke mirakels als je een mandala inkleurt of zelf maakt. De mandala wordt een helende tekening die inzichten kan brengen en kracht uitstraalt.
Nog een ander pluspunt van het mandala tekenen is dat er geen leeftijd op staat en je hoeft niet te "kunnen teken". Het gaat vanzelf, of je nu nog een kleine kabouter bent of een ervaren iemand of je zit hier ergens tussen, iedereen kan hier op zijn eigen manier plezier aan beleven. Er ontstaan altijd kunstzinnige werkjes van en door jezelf, voor jezelf of voor iemand anders. 

Aarzel niet, schrijf je in, en geniet...van de rust, de creatieve ontspanning en de wonderbaarlijke ontdekkingen die tijdens het tekenen van de "flower of life" tevoorschijn komen. 

Kom jij ook graag mandala tekenen?

We starten met een leeg wit blad, waarop je jouw "flower of life" leert tekenen met passer en met kleurpotloden zichtbaar maakt. Je neemt jouw prachtige unieke creatie mee naar huis zodat de kracht van de mandala kan blijven doorwerken. We werken in kleine groep en mocht je interesse hebben in hetgeen je getekend hebt, kan jouw mandala nadien ingelezen worden. 

Waar & Wanneer?


Passen deze data niet voor jou of is de workshop al gepasseerd en wil je toch de magie van de ‘Flower of life’ ontdekken?
Of wil je eens rustig en ontspannen een avondje of middag samen met vrienden organiseren?
De workshop kan ook gezellig bij jou thuis vanaf 4 personen!
Of contacteer me, dan las ik een extra dag in ;)

Voor wie?

Voor iedereen die met een passer kan werken!
Dit kan een heel leuk moment worden, zelfs samen met je kind, als je dat wil. Want waarvan geniet een kind het meest? Van samen iets te doen met mama, papa, bomma, bompa of grote zus of broer. Dit is in deze workshop mogelijk. Of misschien zoek je eens een adempauze voor jezelf, ook dàt kan.

20€ per persoon (alles in: materiaal, versnapering, verzekering,...) Kom je met 2, dan betaal je 15€ per persoon.

Bekijk je graag wat foto's van andere mandala's? Deze werden allen met dezelfde techniek opgestart. Het is maar hoe jij kleur geeft... 

Vragen?

Heb je nog vragen, neem een kijkje op de FAQ pagina of contacteer ons, we helpen je graag verder.