Meestgestelde vragen

We hebben alvast de meest gestelde vragen op een rijtje gezet voor jou. Heb je nog bijkomende vragen aarzel dan niet om ons te contacteren.

In geval van nood...

Als je kind de allereerste keer bij Mirakel komt nemen we alle gegevens op zoals de telefoonnummers van de ouders, vragen we of er rekening gehouden moet worden met verschillende allergieën, angsten. 
We hebben deze informatieve vragen opgelijst op het kennismakingssformulier. Zo hebben we zeker steeds alles bij de hand.  

Is je kind veilig bij ons?

Jazeker. Eerst en vooral is er een afspraak met de brandweer die reeds ingelicht werd van onze activiteiten. Het gebouw waar de Mirakelmomenten doorgaan, is ook goedgekeurd door verschillende instanties. 
Er worden geen risicovolle activiteiten gegeven. Als je kind een plasje moet doen, gaat er altijd iemand mee. Je kind is nooit alleen. Het énige waarop we moeten letten is dat jouw kind veilig de trap op en af gaat. 

Is m'n kind verzekerd in geval van ongevallen?

Mirakel heeft de nodige verzekeringen. Bij betaling van deelname aan een mirakelmoment is uw kind verzekerd.

Is de prijs te betalen per workshop?

Ja, de prijs die vermeld staat bij de workshop, is per workshop.
Je kan ook per 2 worskshops betalen, of ineens inschrijven voor een heel jaar. 

Organiseer je ook workshops op aanvraag en op maat?

Ja hoor! Jij vraagt, wij laten het mirakelen :) Je vind al wat info achter deze link. Het kan gaan van een introductie workshop omtrent Mandala-tekenen in een winkel of tot een vertelmoment in de lagere school! Contacteer ons en we bekijken samen wat de verwachtingen zijn, wat Mirakel te bieden heeft, om zo tot een leuke en gezellige workshop te komen. 

Organiseer je ook verjaardagsfeestjes? 

In oktober 2012 organiseerde ik voor mijn dochter een Mirakuleus verjaardagsfeestje. Een enthousiaste mama vroeg me na afloop om ook voor haar dochtertje, die 5 werd de maand daarop, een feestje te begeleiden. En zo begon de bal te rollen. Ondertussen kom ik als knutselelf ook bij de jarige thuis een creatief verjaardagsfeestje op Mirakuleuze wijze brengen. Dit kan een oplossing zijn als uw kind het moeilijk heeft met nieuwe omgevingen of wanneer u gewoon lekker thuis wil vieren. Wens je op verplaatsing te vieren? Dan organiseren we het feestje in het Mirakellokaal.
Interesse in een creatief verjaardagsfeestje op maat van de jarige? Achter deze link vind je al een hoop info of contacteer ons en we bekijken samen waarmee de jarige graag knutselt, wat Mirakel allemaal te bieden heeft, om zo tot een leuk en gezellig feestje te komen.